Det går minsann lite trögt...

för mig att blogga med någon ordentlig reda. Nåja, övervägde ett tag att sluta blogga, men det vill jag ju egentligen inte. Det är ju trots allt rätt skoj att kunna gå tillbaka och kolla igenom saker man skrivit om.

Idag är jag - tack och lov - ledig, min enda lediga dag denna veckan. Sedan väntar helgjobb fredag kväll, lördag dag samt söndag kväll. På måndag bär det av till mamma på besök. Riktigt mysigt ska det bli. Har för övrigt värsta slappeschemat på jobbet under hela april, inte alls dumt. Ingen helg och inte alltför många kvällar :).

Idag ska jag mysa på stan med min underbara vän T. Vi ska äta sushi till lunch (som jag längtat!!) och sedan väntar shopping!

Lägger upp några bilder från min & honeys promenad vid hammarsjön i påsk. Ha en underbar tosdag med er så hojtar jag till om eventuella shoppingfynd!:)Nu är ju alla räkningar betalda, så nu är det lattjo lajban, hihi :).

Kramkram





 Här kom en bild på vår supergoda middag för ett par dagar sedan. Det ser kanske inte så gott ut, men det är det verkligen. Tagliatelle med kräftstjärtar & soltorkade tomater!


Kommentarer
Postat av: Sara

Härliga bilder och maten ser mumsig ut! =) Hur är det med er? Vi MÅSTE ses snart, saknar dig! Blir det flytt sen?

PUSS O KRAM!

P.S Shopping kan man aldrig få för mkt av ;) Har blivit shopaholic sen jag börjat få lön!

2008-03-27 @ 17:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0