Resultatet...

av shoppingen visas nedan genom några halvtaskiga bilder. Men ändå. Håll till godo!:)

 Redo för shopping!

Ena fyndet, tröjan görs dock inte riktigt rättvisa på denna bilden...

 Mysig filt för halva priset på hemtex. Passar ypperligt i sovrummet som snart är färdig upphottat och redo för att visas upp.

 Blåa ballerina med vita rosetter blir fint i vår och sommar :)

 Det marina temat fortsätter :) Vet dock inte vad jag gjort för att se så pass bred ut... :)


 Min älskade fuskskinnsjacka som jag glömt vissa upp innan. Den är visserligen en månad gammal i min ägo - men oj, vad jag älskar den redan. I syfta att verka lite tuffare än vad jag redan är har jag införskaffat mig ett par finfina solbrillor, på pricken likadana de solisar jag införskaffade förra året med så eminent lyckats ta i sönder!:)

Nu måste jag kila ner en snabbis på stan, det blir en kik inom hemtex igen tror jag, även om det egentliga syftet är att jag ska hämta min cykel som jag i vanlig ordning glömt på stan. Därefter blir det en runda till maxi och vid två måste jag infinna mig på jobbet för lite helgarbete.

Time to go! kram till alla sötnosar!:)

Shopping

blev det endel av under shoppingturen!Är dock på tok för trött för att orka fota/ladda upp bilder nu. Det kommer dock ske så fort systeryster fått sig sin skönhetssömn!:)

Sleep tight! Kramkram

Det går minsann lite trögt...

för mig att blogga med någon ordentlig reda. Nåja, övervägde ett tag att sluta blogga, men det vill jag ju egentligen inte. Det är ju trots allt rätt skoj att kunna gå tillbaka och kolla igenom saker man skrivit om.

Idag är jag - tack och lov - ledig, min enda lediga dag denna veckan. Sedan väntar helgjobb fredag kväll, lördag dag samt söndag kväll. På måndag bär det av till mamma på besök. Riktigt mysigt ska det bli. Har för övrigt värsta slappeschemat på jobbet under hela april, inte alls dumt. Ingen helg och inte alltför många kvällar :).

Idag ska jag mysa på stan med min underbara vän T. Vi ska äta sushi till lunch (som jag längtat!!) och sedan väntar shopping!

Lägger upp några bilder från min & honeys promenad vid hammarsjön i påsk. Ha en underbar tosdag med er så hojtar jag till om eventuella shoppingfynd!:)Nu är ju alla räkningar betalda, så nu är det lattjo lajban, hihi :).

Kramkram





 Här kom en bild på vår supergoda middag för ett par dagar sedan. Det ser kanske inte så gott ut, men det är det verkligen. Tagliatelle med kräftstjärtar & soltorkade tomater!


HJÄLP!!!:)

Jag behöver verkligen hjälp med mitt hår. Har sedan jag var liten alltid haft ljusblnt hår, men med åren mörknat något och då hållt på att slinga håret regelbundet. Nu har det dröjt lite längre sedan förra gången och jag inser att jag ser ut som en grävling, håret har ju blivit jättemörk!!! :) har vid ett par tillfällen färgat håret mörk och trivts bra med det ett tag, men sedan har det fått ryka till fördel för de ljusa igen. Jag tror att jag har någon bild här på datorn...

 Inte världens bästa bild...

 och så lite ljust...

Jag har liksom en idé om att håret inte ska vara fullt så mörkt som på den första bilden, utan lite mer mellanbrunt med lite ljusare slingor i. Vad tycker ni? Någon som är villig att råda en velmaja sommig?:)

Hoppas ni alla ha en underbar helg!Kramkram

Heeeelg!!

Nu har äääntligen Lines helg börjat!Såå underbart det känns!Nu ska det njutas, njutas och åter njutas!:)Honey & jag har precis flängt runt lite med dammsugare och golvmopp och fått lite snyggt här hemma. Nu väntar honey besök och jag ska nog bege mig till maxi för att handla lite mat, måste ju ha något extra gott ikväll för att fira helgen!

Dagen på jobbet var finfint, jobbade med världens bästa Louise!:)

Jag hör av mig snart igen! Kramkram så länge

Jag lever!:)

och mår väl. Men för tillfället har jag jobbat så galet mycket och inte alls haft tid/en tanke år bloggen. Nu är det bara EN ynka liten dag kvar till lite ledigt. För första gången på länge är jag ledig mer än en dag i sträck, nämligen tre hela dagar, såå skönt!

I helgen var det jobb som gällde, men direkt efter jobbet på söndag eftermiddag styrde honey & jag kosan mot Ängelholm och mamma!Mysigt att träffa dem, även om det bara blev en snabbvisit. Imorgon är som sagt sista dagen innan helgen och jag hoppas dagen flyter på smidigt. Kvällen är inte inplanerad so far, men på fredag är det mysdag för hela slanten!:)

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, sedan åker vi till Viby och mina underbara svärföräldrar på besökt. Det ska bli himlans mysigt!

Ha det så bra med er! Loooovar att uppdatera snart igen, med bilder!

Massa kramar!:) 

Tiiiiidigt!

Försökte publicera detta inlägg vid 06 utan att lyckas - så här kommerm det nu istället.

Och usch vilket väder att vakna till. Blåst & regn kan inte göra många glada. Dock innebär ju det att jag kan ha på mig mitt underbara rosa regnställ!:) Jag lovar förresten att svara på era söta kommentarer när jag är hemma igen - på något underligtvis har man alltid bråttom om morgnarna, även om jag idag då hinner snabb-blogga! ;). Sovit gott har hon i alla fall gjort och är redo för dagens utmaningar. Hoppas det blir, om inte rikjtigt så nästan lika lugnt som igår!

ha en underbar torsdag med er så hör jag av mig senare!

Kramkram!

Im back!:)

Full rulle konstant. Jobb, jobb och åter jobb. Men den lediga helgen var underbar, ikea på fredag, inga storköp direkt, men ett par mattor, lite örngott och handdukar och andra trevligheter. Fick ett oväntat stopp i Osby då pappa sett att släpets alla lysen var trasiga. Det hela slutade med att vi fick ställa släpet i Osby och köra hem utan inköpen. Tack och lov hämtade macken vi hyrt släpet av grejerna dagen därpå, slutet gott allting gott!:)

Lördagen började med en tidig uppstigning och avfärd mot Nova i Lund tillsammans med en underbar vän!:)Frukost på espresso house - världens godaste!:) Shopping både på Nova och sedan Centersyd.Väl hemma kom älsklingen ut till oss och vi lagade hemmagjorda tacorbröd med tillbehör. Till efterrätt bjöds vi på banan- och chokladpaj - jammy!

I söndag hade jag & Petter lite mysdag, vi var bla ute i Viby hos mina underbara svärföräldrar. och åt cheesecake och snackade. Denna veckan kommer mestadels innefatta jobb, 6 dagar. Jobbar kväll idag och dagtur imorgon, sedan är jag ledig till lör eftermiddag. Skönt! Imorgon kväll har jag bjudit ut älskling på restaurang, myyyys!:)¨På fredag kommer Sandra hem och då b lir det fika och lite shopping på dagen. På eftermiddagen kommer nog Toasty för ytterligare lite shopping. På kvällen är jag & Petter bjudna på födelsedagsfest.Dock lite trist att jag ska jobba lördag och söndag.  Nåja.

På måndag lutar det åt en tripp till mamma - hade varit underbart! Men nu ska jag väcka honey för lite frukost, sedan väntar ett besök på blodcentralen.

Ha en fortsatt underbar vecka!Kramkram så länge!

RSS 2.0