haha...

sicken bild jag bjöd på. Ser ju att tavlan hänger på sné och mitt hår ser nästan lite gult ut. Tavlan är nu vriden rätt och håret är minsann inte gult på riktigt, jag ska nog försöka få till lite bättre bilder så fort digitalkameran är laddad. Mobilkameran är kass!:)

Nu ska ni slippa mig en stund!


Nu bär det av..

mot stan, äntligen!Blir tyvärr ingen längre runda, det får vi ta imorgon, då bara måste det hinnas med. Tänkte försöka ge mig på att lägga in en bild. Får se om det går. Inte världens bästa bild, hehe, men ändå. Nu har jag gjort ett försök. 

Ha en finfin kväll med er!Nu - stan, sen hem till pappa. Kramar


 

Duktig

ja, jag kom precis hem ifrån gymmet, hade ett jättebra pass idag, så jag är nöjd!Snart kommer honey hem, och då vankas det, som jag tjatat om idag, kladdkaka, hoppas han blir glad!:)Har ännu inte hunnit med rundan på stan, men det får vi hinna med efter fikan!Tänkte förresten lägga upp ett underbart gott recept som vi gjorde igår, het kyckling heter det, och oj, vad gott det var.

Nu måste jag kila - igen! Kram så länge

time to go

ja, nu har jag varit duktig och pluggat endel. Så nu får jag allt se till att svira om och ta mig ner till maxi för att kunna åstadkomma den omtalade kladdkakan :). Sen blir det i alla falle ett besök på stan för att försöka hitta nåt lämpligt att ha på sig på S och G' s Halloweenfest på lördag! Åh, vad skoj det ska bli att äntligen få träffa dom igen, det är såå länge sen sist. 

Återkommer så fort jag kan! och tusen tack för kommentarerna om min nya design av bloggen. Jag är ingen "hejare" på webdesign, men så småningom ska jag nog få rätt på det...kanske :)

kramkram 

ny design...

hehe. Satt och pulade lite med bloggen istället för att plugga. Ville göra den lite mer läsvänlig, och det blev den väl visserligen...!:) Dock blev den ju lite sisådär, men nu måste jag verkligen plugga. Får fixa mer med den sen, hoppas ni står ut med den sådär sålänge!:)

Nya tag

japp, nu måste jag ta nya tag med pluggandet, som gått lite sådär just för tillfället. Jag har visserligen läst en hel del, men inte så mkt som jag brukar. Det har varit andra grejer som stulit så mkt energi från mig, men nu ska jag gå vidare med nytt fokus!:)

Utöver pluggandet idag tänkte jag & honey hinna med en runda på stan, samt handla present till pappas sambo som fyller år idag!Dessutom tänkte jag överraska honey med en kladdkaka, han har pratat om just kladdkaka i flera dagar, så jag tänkte vara lite snäll och fixa det till honom. Nackdelen är, för min del,att den är såå sjukt god, och jag som inte tål ägg längre kan ju inte äta den, alls :(. Men - det går ju alltid att baka nåt annat till mig, hehe!

Hoppas att ni har en underbar dag i det fina vädret!

Massa kramar

Godkänd!

Obs: Detta inlägget plitade jag ner igår morse, men glömde totalt bort att publicera det...!:)

Jag hade verkligen ingen tid till att blogga igår. Dagen på praktiken flöt på såå bra och allt kändes verkligen kanon!Slutbedömningen gick långt över förväntan, jag fick höra så många fina ord om mig själv att jag blev alldeles generad :). Även denna dagen skulle egentligen spenderas på praktiken, men pga huvudvärk, andra speciella skäl och det faktum att jag redan har avverkat alla dagar jag behöver stannade jag hemma idag.

Dagen kommer mest bjuda på studier och tvätt. Nu har jag ledigt fram till på fredag att plugga till tentan. På fredag väntar hjärt-och lungräddning.


Huslig AB

Japp, efter arbetspasset har jag hunnit med lite av varje. Laga svamp-och spenatpaj till en väldigt bakis Honey, baka dinkelbröd med nötter, röja lite här hemma, plugga, samt lägga lite slingor i håret, det behövdes!Åh, herregud, jag blir rent trött när jag tänker efter allt jag hittat på :). nu återstår lite mer plugg, sedan blir det att hoppa i säng. Har ju en tidig morgon även imorgon. Morgondagens eftermiddag kommer spenderas på stan tillsammans med underbara T, inkluderat en fika som vi gjort oss väl förtjänta av. Imorgon väntar nämligen slutbedömning på praktiken, så nu börjar jag bli lite nervös.

Lova att hålla tummarna för mig att bedömningen går bra imorgon!
Sov så sött med er! Imorgon lovar jag att göra ewtt seriöst försök att få fram lite bilder att dekorera med;)

Kramkram 


Jag överlevde...

även detta arbetspass, trots trötthet. Det flöt på oerhört bra på jobbet idag och jag börjar så smått känna att jag trivs ypperligt bra med sjuksköterskejobbet. Jag tror minsann att det får bli ett längre inlägg lite senare, honey har kommit hem och ligger och är bakis i soffan. Kanske kanelbullar och varm choklad skulle kunna råda en viss bot på det :)

So long! / Line

Det är sjukt...

vad jag är trött idag. Vill bara mysa ner mig i sängen igen och sova!! Jag brukar aldrig vara såå trött även när klockan är lite, men jag vaknar nog till så småningom :). Annars hoppas jag att kommande timmar på jobbet blir lugna och lika trevliga som igår, men med den personal som jobbade igår kan det inte bli annat.  I eftermiddag ska jag nog försöka ge mig på det här med lite bilder. Har dock inte speciellt många på denna datorn, utan allt vettigt ligger på den gamla, stationära datorn. Men bloggarna ser ju så mycket trevligare ut med lite bilder.

Nu måste jag fixa till mig för att köra till jobbet - ja, det blir nog till att köra idag med - oerhört lat!

Ha en underbar dag! Kramkram


Skärpning!

Nu har mitt bloggande totalt falerat, men nu är jag back on track. Ligger i sängen och bloggar, har arbetat kvällen idag och tidig uppstigning imorgon, men såå skönt att man får sova en timme längre imorgon, det gör verkligen skillnad när man stiger upp 05.30. Sen är det bara ett par dagar kvar innan praktiken på Csk är över. Förhoppningsvis blir min tid borta från sjukhuset inte så långvarig, hoppas innerligt att det ska finnas ett litet vikariat till mig i slutet av januari då jag är färdigutbildad sjuksköterska. Det är allt en viss oro som börjar smyga sig på nu när det närmar sig färdigstuderat.  

Annars har veckan bjudit på massa mys med Honey, en tripp  till Malmö, hospitering på operation och anestesi och endel plugg.

Nu ska jag nog stänga av kära datorn och försöka sova, är grymt trött. Vi hörs imorgon!
Kramkram

Saknar förresten Honey massor, han är borta och kalasar i Helsingbirg med sina vännner, vilket är dem väl unnt. Dock är det lite ensamt här hemma. Men imorgon  eftermiddag är allt som vanligt igen.

Nä, nu får det räcka...

för idag. Tänk om jag skulle kunna vara så duktig och komma i säng innan klockan slår elva, det hade varit riktigt duktigt :)Imorgon är min sista arbetsdag innan helgen, såå skönt. Ledig fredag, lördag och söndag, så det ska verkligen njuuutas:)

Dagen har varit sjukt intensiv, hela dagen, mellan 06.45 - 17.45 spenderades på sjukhuset,  så jag kan ju avslöja att jag var galet trött när man väl kom hem. Som skönt är hade Honey lagat maten till när jag kom hem, så det slapp jag tänka på idag. Sedan har vi varit ute och hälsat på mina underbara svärföräldrar och fått lite kvällsfika - mys!Åh, de är världens bästa svärföräldrar :)

Nu tror jag minsann att jag ska borsta tänderna och hoppa i säng - kanske landar i sängen innan tio, galet i så fall. Nu har jag by the way bara 5 dagar kvar på denna praktiken . åh, vad snabbt det gått.

Sov så sött med er sötnosar! Kramkram

Skärpning

Japp, nu måste jag skärpa till mig med tentapluggandet. Det går lite sisådär, det känns som det är massa annat man måste göra hela tiden. Idag examinerades vi i den andra uppgiften i kursen, skönt att ha den avklarad och godkänd:)

Nu tror jag minsann att jag ska läsa det sista om hjärtinfarkt, så kan jag åtminstonde stryka det från listan. Återkommer senare ikväll!

Kram

Sådärja

nu är jag galet trött och borde förska tga mig till sängen. Idag var det - som vanligt, känns det som  - uppstigning vid 05.30 för ännu en dag på avdelningen. Dagen gick snabbt och relativt smärtfritt, och väl hemma var det veckohandling på Maxi som gällde. Efter det har honey lagat fiskgratäng åt oss, innan han begav sig till sin kompis R för lite filmtittande. Själv har jag tagit det lugnt, kombinerat med en ytterst liten aning studier. Imogon väntar examination på uppgift 2. Skönt att få det avkalrat. Sedan känns det som det är tid att börja med den sista skriftliga uppgiften, jag har ju trots allt bara två veckor kvar på avdelningen nu, sedan väntar hemsjukvården.

Imorgon har förresten budföretaget lovat oss att leverera vår nya soffa, hoppas på det. Honey och jag var klite galna och valde en röd soffa denna gången, får se hur det blir :)

Sköt om er och sov så gott!

Kramkram

Underbara dag!

Hela underbara söndagen har spenderats med min alldeles egna och underbara fästman :)Tanken var som jag tidigare nämnt att vi skulle köra ner till Malmö och hämta våra vinterdäck. Det blev dock ändrade planer då däcken inte kunde levereras förren i denna veckan. Så, vi inhandlade lite picknick och körde till Breanäs i ÖStra Göinge! Väl där gick vi längs med sjön och de slingor som fanns att välja på, riktigt mysigt var det. Sedan styrde vi kosan mot Viby och honeys föräldrahem. Mina svärföräldrar höll för fullt på i trädgården att arbeta, men passade på att ta en paus och bjuda på fika, som bestod av kaffe/te och väldigt god äppelpaj.  Efter fikat fixade honey och jag lite med båten, vilket tog så pass lång tid att vi blev bjudna på middag, inte helt fel.
Ikväll har vi varit en runda på Maxi och resterande kvällen har inkluderat plugg och mys. Nu är det nog dags för sängen för min del, tidig uppstigning imorgon. På tisdag är det seminarie, sedan två dagar på avdelningen. På fredag är både jag och honey lediga, då kommer vi bege oss mot Malmö för att hämta däcken, hälsa på honeys syster, samt på vägen ner även köra inom honeys farfar för att hjälpa honom med sin tv och bjuda på fika. Så nu ser jag verkligen fram emot att kommande 4 dagar går snabbt och smärtfritt. 

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramkram och sov så sött!  


Nu är det helg...

jaa, äntligen får man njuta lite. Gårdagens och dagens arbetspass flöt på bra och det kändes som tiden gick fort. Väl hemma idag fixade jag mysmiddag till honey och mig. Till förrätt blev det räktoast, till huvudrätt indonesisk kycklig och till efterrätt åt vi jordgubbspaj med vaniljsås, så nu är vi lagom mätta :)

Dagen kommer nog inte bjuda på nåt mer, både jag och honey är dödströtta efter att stigit upp vid 5 och jobbat hela dagen, så nu tackar jag för mig. Imorgon tänkte jag botanisera lite i hur man lägger upp bilder här, så bloggen kanske blir lite trevligare.

Hoppas ni har en underbar kväll!

Kramkram

Full fart mot helgen...

eller, lite sådär lagom fart är kanske bäst. Innan min helg börjar ska två arbetspass avverkas på stadens sjukhus. Går på idag klockan 14, hem igen klockan 22 för att åter infinna mig på avdelningen vid 06.45 för fortsatt arbete fram till ca 14.30 - men det ska nog gå bra. Vad som väntar under eftermiddagen och kvällen vet jag inte riktigt, men nåt blir det allt. Troligtvis blir det mys med honey när han kommer hem från jobbet, kanske hinns det även med en dejt med underbara T, men jag får se.

På söndag blir det en tripp ner till Malmö för att hämta våra, eller snarare bilens vinterdäck, samt kanske hinna med en fika hemma hos honeys syster, som numera bor nere i Malmö.

Nix, nu ska jag försöka att läsa några sidor i mina skolböcker, innan det är dags att bege sig till sjukhuset.

På återseende! Kramkram

ledig

Ledig= städa, plugga, tvätta = lagom skoj, men ack så nödvändigt :). Såå skönt det var att få sova ut idag, utan att ha en klocka som väcker en vid halv 6 på morgonen :) Men nu är det dags för lite frukost. Sen får jag nog ta tag i pluggeriet, även om jag inte har den minsta lust till det idag.

Kram och ha en finfin dag!

Intensivt

Japp, idag har varit en intensiv dag. Hoppade upp när klockan ringde vid 05.30 för att göra mig i ordning inför praktiken. Full rulle hela dagen på sjukhuset, men det kändes som jag hade rätt bra koll på läget. Väl hemma for jag & honey direkt till mina kära svärföräldrar för att tvätta bil, spackla på båten och bjöds därefter på lite kvällsmat. Sen for vi hem och gjorde oss klara för ett träningspass. 

Nu har vi precis ätit lite kvällsfika och snart väntar sängen, jag är galet trött. Imorgon är både jag & honey lediga, så då blir det plugg/tvätt kombinerat med massa mys. På kvällen blir det nog en dejt med min underbara vän T. 

Nu ska jag slå en signal till min lilla mamma. Hoppas ni haft en bra dag!

Kram och sov så sött! 

Segt...

sitter och väntar på att honey ska vakna, men det verkar inte som om han har planer på det idag. Sen känns det lite segt att sitta och vänta på att klockan ska bli två så jag kan bege mig till praktiken. åhh, nu vill jag bara ha den avklarad och godkänd så man kan komma vidare.

Nåja, det blir nog bra med det så småningom. Nu ska jag gå och väcka sömntutan, för jag vill ha sällskap till frukosten nu!Annars svälter jag nog ihjäl... :)

Ha en fin tisdag! Kram

RSS 2.0