long time no see

Ja, då är jag tillbaka efter en liten bloggpaus. Läget är under kontroll. Tyvärr trivs jag inte direkt på min praktik, men det ska nog gå. Jag lär mig en hel del iaf, och förhoppningsvis går de här resterande 7 veckorna ganska snabbt, hoppas jag!:)

Jag skriver mer imorgon, ska mysa ner mig med honey nu!

Kram och sov så sött

Verkligheten, here I come

Ja, då var introduktionen avklarad och imorgon eftermiddag börjar praktiken på riktigt för mig. Det ska bli spännande att lära sig massa nya saker och försöka lära sig att samordna allt. Jag tror nog att kommande 9 veckor kommer vara väldigt intressanta och lärorika.
Annars idag har jag träffat underbara T, vi tog en fika och gick lite på stan. Köpte endast en ny laddare till min älskade rosa ipod, då den tidigare gått sönder, illa! Jag har inte kunnat lyssna på den på 1 vecka. Väl hemma igen lagade jag & Honey mat, det blev spaghetti med räkor och liet annat grejs i, mums, vad gott det var. Sen har vi kollat på idol, pluggat och varit ute på en långpromenad i mörkret, alltid lika mysigt att gå hand i hand och prata om allt möjligt.

Nu är jag trött och det är dags att hoppa i säng. Älskade sambon siter och spelar X-box, så vi får väl se vilket århundrande han gör mig sällakap i sängen:)!

Allt för nu!

Godnatt!

Underbara lediga dag!

Idag har både P och jag varit lediga, såå skönt. Dagen inleddes med gemensam frukost följt av ett träningspass på gymmet. Väl hemma igen åt vi en smaskig lunch, bestående av  gårdagens rester av lasagnen, jammy. Jag och P är verkligen grymma på att göra lasagne. Sen for vi iväg med vår finfina, nyinköpta volvo, Maggan, för att köpa höstblommor till balkongen, veckohandla,  och lite annat smått och gott.
Ikväll lagade jag inkokt lax med kokt potatis och örtsås till oss och sedan har jag bara pluggat inför den läskiga sluttentan i november.

Imorgon väntar en spännande introduktionsdag inför kommande slutpraktik. Så, på onsdag börjar allvaret igen.

Nu väntar en promenad i mörkret med min underbara sambo.
Hoppas ni har en trevlig kväll! Kram Line

Nykläckt bloggare

fast det var inte riktigt sant, för jag har tidigare bloggat på aftonbladet, men jag är inte helt nöjd med det, så jag provar lyckan här på webblogg. Sitter otåligt och väntar på att undebrara sambon ska vakna, han är seg idag... :) Eller så känner han helt enkelt inte för att stiga upp idag, då våra planer för dagen är att fixa i ordning på vinden.

Gårdagens kväll spenderades tillsammans med våra underbara vänner T och E, vi bjöds på massa god mat, bl a kycklinggryta och till efterrätt banan och mjölkchokladpaj, jammy. Nä, nu får det nog vara dags för frukost, dessutom måste jag ju se vad man kan hitta på för skoj med bloggen :)

Hej hopp så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0