Ääääntligen helg!!

Såå sjukt skönt att helgen äntligen är här!Efter en helt galen dag på jobbet känns två dagars ledighet väldigt välförkänt!:) Ikväll har honey lagat supergod mat till oss, rödspätta med rotfrukter i ugnen, sås med gravhackade räkor, citron & dill, samt en god sallad till!:)
Imorgon bär det av till skåne - en tradition vid det här laget. Imorgon blir det shopping på stan med  världens bästa vän, förhoppningsvis inkluderat lite julklappsinköp. Hoppas bara hon orkar ta sig in till stan tidigt! Om du läser detta, kära T, så vet jag att det finns en buss som är inne 9.30 - så det så!!:)
 På kvällen är det som jag tidigare nämnt inplanerat en dejt med min älskling - mys!Åhh, min älskade man, efter snart sju år kan jag inte säga annat än att jag älskar dig mer än vad jag någonsin trodde var möjligt!!Tänkt vad mycket vi hunnit dela tillsammans redan - och ändå har vår saga bara börjat!

Nåja, åter till helgen. På söndag har vi (läs JAG) planerat en runda på stan då det är julskyltning - mysigt!I bästa fall springer man ju på en &annan kändis!:)

nu tror jag minsann att det är dags att packa lilla resväskan, sedan väntar några underbara timmarna sömn :) I'll be backl

Ha en helt underbar helg med er alla!Kramkram

Ps. Finfint resultat i idol - hejja Robin!:)

En snabbis...

hinner jag med att blogga innan jag måste bege mig mot willys för diverse inköp. Om en timme är honey hemma och då vankas det tacos!!!Åhh, så gott det ska bli. Har haft en körig dag på jobbet, full rulle hela tiden, men åh, vad jag älskar mitt jobb!:) För att inte stressa ihjäl mig avslutades dagen på stan med ett försök till lite shopping (om nu inte det kan orsaka stress... :)). Träffade underbara Sandra på stan av en slump så vi fortsatte en runda ihop. Men jag kom hem- tomhänt!Tur att det finns mataffärer där jag garanterat kommer lyckas med min shopping!:)

Återkommer senare ikväll, time to go!

Hej hopp alla!

Nattinatti!

Tänkte egentligen lägga upp lite bilder & göra bloggen lite finare, men det får bli en annan dag, för nu är jag såå trött. Honey är fortfarande kvar på jobbet, undrar om han dyker upp alls idag... !:)Själv har jag nyligen intagit risgrynsgröt med jordgubbssylt & en macka med ost, jammy. Det fungerade ypperligt som kvällsmat när man är ensam hemma. Annars har jag mest tagit det lugnt & haft hemmaspa ikväll. Ansiktsmask, lång, varm dusch, bodylotion och plattat håret inför morgondagen. Upptäckte för övrigt idag att håret börjar bli galet långt, om det fortsätter att växa såhär är det snart i midjehöjd, galet!

Nä, nu tänkte jag hoppa i säng och läsa en stund. Katterna vill säkert göra mig sällskap tills älskling är hemma. Imorgon vankas det jobb igen- as usual. Idag jobbade jag med underbara Lina & T - mysiga tjejer. Imorgon är vi ett nytt gäng. 
---------------------------------
Åhh, nu ringde HAN, så nu kommer han snart hem!

Sleep tight!

I'm home!

Japp, rätt nyligen hemkommen från jobbet. Tog en snabb runda på stan, men orkade inte köpa något (hallå, är det något fel på mig??:) ). Därefter blev det en powerwalk hem från stan, skönt. Nu blir det lite slösurfande i soffan, sen får jag nog lyfta och bege mig till willys (saknar Maxi massvis!!), Kvällen blir lugn, älskling jobbar sent idag också, tråkiga budget 2009 som ska läggas. 

En positiv sak har hänt idag, chefen meddelade löneförhöjning!!:)Inte alls dumt med lite extra pengar i plånboken till jul. :)

Nu vill mina småkillar mysa lite, så för nu säger jag hej hopp!:)Hoppas ni haft en underbar dag! 

Såå skoj!

Ja, jäklar vad roligt det var att designa. Ja, det förstås, jag är inte så värst bra på det, men visst blir jag bättre & bättre på det. När jag har mer tid ska jag försöka fixa lite mer med bloggdesinen, men detta får duga så länge!:) Nu SKA jag verkligen slita mig från soffa och bege mig till affären, det är sjukt vad seg man kan vara och hur trollbunden man kan bli vid en dator...knas!:)

När jag kommer hem ska jag läsa lite bloggar har jag tänkt, sen är det väl ett måste att städa lite och käka lunch, yay, mitt glamlourösa liv!:)

ha en underbar tisdag nu sötnosar!

Here we go again

här kommer då ett litet morgoninlägg bara för att sparka igång bloggandet ordentligt.  :) Sov ganska länge och har precis ätit frukost. Idag är det dags för lite kvällsjobb, sedan tre dagpass och sedan är det underbar helg igen!Skåneland hägrar. Allt är inte planerat in i minsta detalj precis, men lördagkvällen är spikad. Då ska jag & honey ut på dejt med varandra. Kan dock inte bestämma oss för vilken restaurang i Kristianstad som det blir. Nåja, vi har ju några dagar på oss.. :)

Åhh, vad härligt att det snart är advent igen och allt mhysigt som kommer med julen som närmar sig så sakteliga. Så fort lönen nått kontot imorgon är det ett MÅSTE att fixa lite nya ljusslingor till balkongen, en eller ett par nya julstjärnor till fönstrena. Ja, härligt, härligt. 

Nu måster jag svira om till någont mer moderiktigt än pyjamas, måste fixa någon mat till jobbet och slänga ett par brev på lådan. På återseende!:) 

Det var det värsta....

jag har lyckats göra mig en egen header. Den är inte vacker, men jag har gjort den helt själv!:)Imorgon kommer ett längre inlägg och  mer fix med utseendet på bloggen, kanske det räcker för att få igång bloggandet?:)
Ikväll har jag och mina smågrabbar haft en mysig hemmakväll, innehållandes lussekattsbakande, mums!Lovade mig själv att ordna detta till första advent, och nu är det done!Nu vill katterna ha mat och städad låda. Åhh, snart kommer ju dessutom älsklingen hem. Skönt, har saknat det obligatoriska kvällsmyset framför tv'n :)

Hörs imorgon!Kramkram på er!

RSS 2.0