Go morron!

Tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade först halv tio. Nu har jag hunnit käka frukost, läsa BLT (Blekinge läns tidnng) och kollat lite rundor på nätet. Dagen är änu inte planerad, men det lutar åt lite shopping. Tänkte införskaffa några fina lådor att ha till alla våra prylar i badrummet, lite nya blommor vore trevligt, och tja, lite annat smått & gott. Däremot känns det som om jag alltid misslyckas med vad jag tar för mig gällande shoppingen. På sista tiden har jag knappt kommit hem med någonting- illa!

Ska även försöka få liv i den extrena hårddisken, så jag kan punlicera några bilder. Våran gamla dator dog knall fall och den externa hårddisken la av, finfint, där försvann allt vi hade spara...!

Nåja, time to go!Måste kila inom tvättstugan där jag råkade glömma kvar kläderna jag tvättad i de två sista maskinerna...hoppsan!

Vi hörs!Kramkram

Here we go!

Usch, vilken seg dag det varit idag. Detta kan kanske ha ett starkt samband med nattjobb och dålig sömn!?:) Hur som haver så är jag nu ledig tills torsdag, då jag går på en långhelg på jobbet.

Nåja, nu ska det njutas i dagarna två, och kanske fixa lite här hemma, om orken räcker till!Sedan jag flexade ut från jobbet i morse har dagen innehållitfrukost, sömn, lunch och ett antal tvättmaskiner. Just nu håller jag å att laga lite mat, honey kommer hem om en halvtimme, och åh, vad jag längtar efter honom. Men nu, åter till köket och mina digra kok-kunskaper. Idag bjuds det på rödbets och baconpaj med chevre & sallad. Hoppas att det blir en delikatess!:)

So long! Kramkram


RSS 2.0