Klumpeduns X 2 :)

Idag har jag lyckats med konststycket att trilla med min cykel, lite onödigt om ni frågar mig. Jag var på väg till praktiken och skulle precis hoppa av cykeln då jag tyckte det såg lite halt ut. Precis när jagg tänkte tanken for plötsligt cykeln åt ena hållet och jag åt det andra. Det var - tack och lov - knappt någon som såg mig, fånig som man är. Ont i nacke och skuldra fick jag, men inget värre :). Dessutom blev dagen på praktiken ypperligt bra, åhh, jag trivs så bra på Stafvres, vill aldrig sluta. Jag fick höra så många fina ord om mitt sätt att arbeta och bemöta patienterna och att jag var jätteduktig på allt det tekniska inom sjuksköterskeyrket och det värmde nåt enormt. :)

Sen jag kom hem vid halv fem har jag hunnit mysa en stund med honey (livsviktigt), ätit god mat (kycklingfile i creme bonjoursås) och pluggat en massa. Är nu i princip klar med hjärtsjukdokmar och tänkte ge mig i kast med trombos och CVI imorgon.

Nu är det dags att lyfta på rumpan för att brygga kaffe och mikra bullar till honey och svärfar som varit på föreläsning ikväll!Sedan tänkte jag övertala (om det behövs) honey till en mysig kvällspromenad innan läggdags. 

Hoppas ni haft en underbar dag! Kramkram 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jaa ibland är jag riktigt duktig, hehe :) Du verkar oxå vara det!! Hoppas du får en bra dag idag. Kram :)

2007-11-14 @ 08:15:43
URL: http://candygirl84.webblogg.se
Postat av: *Sofie*

Du har mail...;)

2007-11-14 @ 10:00:58
URL: http://mizzsofie.webblogg.se
Postat av: Miia

Men du måste ta det försiktigt när du är ute på äventyr!!!!!!!
skönt du inte slog dig allvarligare,gör så satans ont oavsett...och man blir ju så rädd!!!!
Ha en underbar dag!
kram

2007-11-14 @ 11:26:43
URL: http://miian.blogg.se
Postat av: Pernilla

Åhh tack för din kommentar, du är så gullig :) Ja man börjar känna sig tryggare och tryggare i det man gör, så det känns bra. Men det är bara att fortsätta öva. Vad snäll du är som erbjuder, men hade nog vatt mer nervös att sticka en riktigt människa. Men nångång ska jue vara den första. Vi får säkert testa det sen på vår praktik. Ha det så bra...Kramis!!

2007-11-14 @ 21:21:17
URL: http://candygirl84.webblogg.se
Postat av: Toasty

Självlart att du ska få beröm på praktiken, du är ju trots allt bäst! Kram

2007-11-14 @ 21:55:38
URL: http://www.liine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0