Måndag

innebär för en gång skull skola. För mig innebar det dessutom att jag försov mig, illa, jag har inte försovit mig på hur många år som helst. Till skolan bär det dock av kring lunch, så eftermiddagens föreläsning ska i alla fall besökas. Hann med att kontakta min nya handledare på min nya praktik, ser verkligen fram emot att börja där, det kan ju knappast bli värre än min förra praktik, alltid nåt!:)Imorgon väntar studier, tillsammans med världens bästa T, och på onsdag ska jag äääntligen åka över och hälsa på mamma, såå mysigt det ska bli. Och nu behöver hon mig mer än någonsin, älskade mamma!

Torsdag och fredag spenderas på praktiken och i helgen blir det massa plugg. Honey ska jobba hela helgen, vilket iofs passar ypperligt då jag ändå måste plugga. Lördag kväll kommer spenderas hos mina underbara svärföräldrar på middag, så veckan är ganska fullspäckad. Ett och annat träningspass är också tänkt att det ska genomföras.

Nu ska jag plugga lite patologi. Ha en riktigt bra måndag med er! Kraaam. Bjuder för övrigt på två lite halvkassa bilder på dagens utstyrsel :). Klänningen investerades under lördagens snabbshopping, mycket nöjd!

   

Filten som skymtar fram på ena bilden är ingen skönhet, men är placerad på soffans ena armstöd pga att vissa små djur här hemma annars tycker det är ypperligt trevligt att klösa lite just där... :)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jätte fin klänning/tunika du köpt :) Ha en bra dag.

2007-11-05 @ 13:56:57
URL: http://candygirl84.webblogg.se
Postat av: Line

Pernilla: Tack så mycket för kommentaren. Jag är jättenöjd över den :)

2007-11-06 @ 00:06:43
URL: http://liine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0