Update!:)

Ja, så var det äääntligen dags för en uppdatering igen!:)den blir dock inte så lång, återkommer med mer imorgon och framförallt lite bilder!:) I torsdags besökte jag skägg &n lockar och fixade till mitt hår, som var rent förfärligt!Åhh, vad nöjd jag är. Malin, som frisören heter är grym, verkligen!:). Igår träffade jag en kompis på stan, vi gick och kollade lite på examenspresenter till varandra, sedan blev det en promenad till kvantum för att handla billig kycklingfilé. Givetvis, när honey hämtat upp oss och vi befinner oss i Åsum kommer vi på, ojdå, vi glömde ju att köpa den där kycklingfilén. Så det var bara för honey att vända bilen och köra tillbaka till stan. Slutligen var vi i alla fall på plats, och blev bjudna på en underbart god kycklinggryta och god fika till efterätt.

Idag har jag äntligen investerat i en kofta som passar till min examensklänning. Hoppas jag blir fin i det på fredag. Ojoj, det är inte klokt, på fredag tar jag examen! Heeeelt galet.

En tråkig sak i veckan var ju helt klart att jag avverkade min sista dag på Stafvres, men en positiv sak är jag jag till nästan 100% fått jobb där från maj och framåt...åhh, vad underbart!:)Jag är visserligen enormt glad över att jag fått jobb på csk tills vidare, men att få komma till rehab redan i maj är ju bara toppen. Underbar personal, underbart jobb, underbara arbetstider (för det allra mesta mån-fre 7-16 och bara var 5.e helg). Grattis till Line! :)

Nu har jag nästan precis kommit hem från gymmet och en löptur på drygt en timme, underbart!Så nu kan jag med gott samvete mysa ner mig i soffan tillsammans med älsklingen och lite glass & chokladsås. jammy!

På tisdag blir det en tripp till malmö på dagen och en mysig middag på rosegarden tillsammans med alla i klassen på kvällen. Vi hörs imorgon bejbs!och då vankas det lite bilder. 

Massa kramar till alla sötnosar 

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh det låter superkul med jobben :) Grattis! Kram

2008-01-14 @ 10:29:05
URL: http://hijadelaluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0